bezramkovo_ostakljavane-1

Стъклените прегради се считат за много уместни и се търсят в много дизайнерски решения. Те визуално увеличават стаята, повлияват благоприятно осветлението, тъй като имат способността да предават светлина. По-често напълно прозрачни офисни стъклени прегради, както и прегради на търговски обекти, производство. Понякога стъклените прегради се използват за фасадна украса на магазини и пазари.

НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА

quality

КОНТРОЛ НА КАЧЕСТВОТО

На излизане от производството всички продукти преминават задължителен контрол на качеството

ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ

Нашите монтажни екипи са с дългогодишен опит, като са приминали и професионално обучение за монтаж на дограма

otstapki

МЕСЕЧНИ ПРОМОЦИИ

Нашите монтажни екипи са с дългогодишен опит, като са приминали и професионално обучение за монтаж на дограма

РАБОТИМ С ДОГОВОР

Като уважаваща себе си компания винаги изпълняваме своите задължения

СТЪКЛЕНИ ПРЕГРАДИ

Има широка гама от стъклени прегради.
Стъклените прегради са изработени от закалено стъкло с ширина до 20 мм, което има повишена защита срещу удари и е в състояние да увеличи светлинния поток до 85%.

Основни предимства

1. Издръжливост, висока устойчивост на високи температури, сравнително безопасен, не изискват специални грижи.
2. Той е топлоизолатор, създава комфортни условия на труд, в зависимост от изискванията на служителя.
3. Повишена звукоизолация, която позволява на най-компактните да се настанят голям брой служители, без това да влияе негативно върху качеството на работа.
4. Стъклени прегради с цената на привличане на клиенти, защото днес това е най-бюджетният и най-бърз начин за оптимизиране на офис пространството за координирана работа на компанията.
5. Висока скорост на монтиране.
6. Всеки нов дял е в състояние хармонично да се впише в интериора, визуално не намалява помещението и не струпва лъчите на светлината.

Структурен дизайн

Днес почти всяка офис сграда и търговски площи използват стъклени прегради в София. Най-важният и съдбовен е процесът на проектиране на полупрозрачни структури. В крайна сметка се вземат предвид много фактори, някои от които са ключови и решаващи:

  • площ на стаята
  • Разположение – вътре или отвън,
  •  цели и задачи на стъклената преграда,
  • вид и характеристики
  • видове закрепване,
  • Необходима ли е звукоизолация и топлоизолация?

Съществуват и системи на базата на рамки, които се състоят от алуминий.

монтиране

Когато монтирате стъклени офисни прегради, се препоръчва да инсталирате люлеещи се врати, които имат тип капаче или плъзгащи се. Възможни са и други опции. Обикновено всичко зависи от дизайна.
Важно е да следвате алгоритъма за инсталиране по време на инсталацията, да правите точни измервания. Следователно, най-важната задача преди монтажа е да намерите професионалист, който бързо и ефективно да инсталира необходимия дизайн, защото само специалист ще види къде трябва да инсталирате допълнително закопчаване, за да осигурите работата на вашите служители и да осигурите най-удобните условия на работа.
Стъклените прегради вече са станали неразделна част от интериора на много търговски центрове, офис сгради и стават все по-популярни и универсални за употреба.