ХОРИЗОНТАЛНИ ЩОРИ ОТ ЕСТЕСТВЕНО ДЪРВО

darveni shtori 06

Дървените хоризонтални щори са един от най-популярните начини за украса на прозорците и защита на дома от слънцето и погледите на отвън. Те са изработени от качествено дърво и предлагат естествен и топъл вид на вашия интериорен дизайн.

Естествените дървени щори изпълняват много по-широк спектър от функции, отколкото просто аксесоар за слънце-защита. В дизайна на прозорци такива конструкции подчертават уникалния им вид и добавят обрат към дизайна на целия интериор. Структурата на дървото с шарки на пръстени и приятна грапавост на повърхността е невероятна естествена красота, която ви позволява да трансформирате дизайна на стаята. Щорите от дърво често се правят от бамбук. Широката гама от цветове на този материал ви позволява да развихрите въображението при избора на аксесоар за стая.

купи на изплащане 0%
Вземи на изплащане с 0% лихва от TBI Bank на 3 или 6 месечни вноски. Вземи сега

ЕКОЛОГИЧНИ МАТЕРИАЛИ

Всички наши продукти използват само екологично чисти материали от най-добрите доставчици

ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ

Монтажници с повече от 16 години работа в тази област. Специалисти от висок клас

otstapki

ОТСТЪПКИ

Гъвкаво ценообразуване, както и приятни бонуси за редовни клиенти

ХОРИЗОНТАЛНИ ЩОРИ, ИЗРАБОТЕНИ ОТ ДЪРВО

Въпреки индивидуалните предпочитания на повечето потребители да използват алуминиеви изделия, хоризонталните дървени щори никога не могат да бъдат заменени поради външния вид и миризмата на естествени материали.
Печеливша покупка в продължение на много години.
Дървените щори за прозорците са добре комбинирани със същите дървени прозорци или  PVC-прозорци под дървените щори. Ако в апартамента или офиса са монтирани традиционни бели прозоръчни конструкции, не бива да се предполага, че щорите от бамбук няма да са подходящи в такъа комбинация. Освен това са идеални за защита от слънчева светлина, особено ако е избран по-светъл нюанс на продукта, той ще изглежда не по-малко оригинален в интериора.

Като се имат предвид индивидуалните характеристики на този аксесоар, могат да се разграничат редица предимства:
• Екологичност – естествените материали са безопасни за нагряване и не изпаряват вредни вещества
• Лесни за поддръжка – забърсавне на щорите с влажна кърпа достатъчно.
• Разнообразни нюанси – можете да изберете перфектния цвят

Едно от най-големите предимства на дървените хоризонтални щори е тяхната гъвкавост и контрол върху нивото на светлината, която прониква в стаята. Те имат хоризонтални ленти, които можете да настроите, за да регулирате количеството на светлината, която искате да пропуснете в стаята, както и да контролирате нивото на защита на вашата лична зона.

Друго предимство на дървените хоризонтални щори е тяхната издръжливост и лесна поддръжка. Те са направени от висококачествено дърво, което е устойчиво на износване и ще остане красиво и здраво за дълги години напред. Почистването на дървените хоризонтални щори също е лесно и изисква само мека кърпа и специални почистващи средства за дърво.

Дървените хоризонтални щори предлагат широка гама от цветове и дизайни, които да отговарят на вашите нужди и вкус. Те могат да бъдат оцветени или лакирани в различни цветове, за да отговарят на интериорния ви дизайн, както и да бъдат съчетани с други видове щори за постигане на по-пълна функционалност и стил.

Дървените хоризонтални щори са идеално решение за всеки, който търси естествен и топъл вид на прозорците си, без да жертва функционалност и контрол върху нивото на светлината и защита на личната си зона. Те са издръжливи, лесни за поддръжка и предлагат изобилие от цветове и дизайни