Хоризонтални щори от естествено дърво.

darveni shtori 06

Дървените хоризонтални щори са един от най-популярните начини за украса на прозорците и защита на дома от слънцето и погледите на отвън. Те са изработени от качествено дърво и предлагат естествен и топъл вид на вашия интериорен дизайн.

Естествените дървени щори предлагат много повече функции, отколкото просто защита от слънцето. Те добавят уникален характер и стил към дизайна на прозорците, а с това и към целия интериор. Структурата на дървото, украсена с различни шарки от годишни пръстени и приятната грапавост на повърхността, представлява невероятна естествена красота, която може трансформира дизайна на всяка стая. Често, дървените щори се изработват от бамбук, предлагайки богат избор от цветове, които стимулират въображението при избора на перфектния аксесоар за всяко помещение.

Екологични материали

Всички наши продукти са изработени от екологично чисти материали, осигурени от най-добрите доставчици.

Професионален монтаж

Нашите монтажни екипи са с дългогодишен опит, като са преминали и професионално обучение за монтаж на дограма.

otstapki

ОТСТЪПКИ

Предлагаме гъвкаво ценообразуване, а за нашите редовни клиенти има специални бонуси.

ХОРИЗОНТАЛНИ ЩОРИ, ИЗРАБОТЕНИ ОТ ДЪРВО

Въпреки индивидуалните предпочитания на повечето потребители да използват алуминиеви изделия, хоризонталните дървени щори никога не могат да бъдат заменени поради външния вид и миризмата на естествени материали.
Печеливша покупка в продължение на много години.
Дървените щори за прозорците са добре комбинирани със същите дървени прозорци или  PVC-прозорци под дървените щори. Ако в апартамента или офиса са монтирани традиционни бели прозоръчни конструкции, не бива да се предполага, че щорите от бамбук няма да са подходящи в такъа комбинация. Освен това са идеални за защита от слънчева светлина, особено ако е избран по-светъл нюанс на продукта, той ще изглежда не по-малко оригинален в интериора.

Като се имат предвид индивидуалните характеристики на този аксесоар, могат да се разграничат редица предимства:
• Екологичност – естествените материали са безопасни за нагряване и не изпаряват вредни вещества
• Лесни за поддръжка – забърсавне на щорите с влажна кърпа достатъчно.
• Разнообразни нюанси – можете да изберете перфектния цвят

Едно от най-големите предимства на дървените хоризонтални щори е тяхната гъвкавост и контрол върху нивото на светлината, която прониква в стаята. Те имат хоризонтални ленти, които можете да настроите, за да регулирате количеството на светлината, която искате да пропуснете в стаята, както и да контролирате нивото на защита на вашата лична зона.

Друго предимство на дървените хоризонтални щори е тяхната издръжливост и лесна поддръжка. Те са направени от висококачествено дърво, което е устойчиво на износване и ще остане красиво и здраво за дълги години напред. Почистването на дървените хоризонтални щори също е лесно и изисква само мека кърпа и специални почистващи средства за дърво.

Дървените хоризонтални щори предлагат широка гама от цветове и дизайни, които да отговарят на вашите нужди и вкус. Те могат да бъдат оцветени или лакирани в различни цветове, за да отговарят на интериорния ви дизайн, както и да бъдат съчетани с други видове щори за постигане на по-пълна функционалност и стил.

Дървените хоризонтални щори са идеално решение за всеки, който търси естествен и топъл вид на прозорците си, без да жертва функционалност и контрол върху нивото на светлината и защита на личната си зона. Те са издръжливи, лесни за поддръжка и предлагат изобилие от цветове и дизайни

купи на изплащане 0%
Вземи на изплащане с 0% лихва от TBI Bank на 3 или 6 месечни вноски. Вземи сега