🏠 Какви прозорци да поставим в детската стая?

През есента децата са особено податливи на вируси и настинки. За да избегнете сополи, висока температура на термометъра и дълги опашки в клиниката, е необходимо да се заемете с профилактика, която включва и затопляне на детската стая, където детето прекарва по-голямата част от времето си.

Първо трябва да се уверите, че в стаята няма течение. За да го постигнете си струва да монтирате PVC дограма в детската стая, която уплатява добре крилото към касата. Препоръчително е да изберете троен или четворен стъклопакет за постигане на отлично коефициенти на енергийна ефективност.  Вярно е, че трябва внимателно да изберете прозорци и да избягвате евтини опции, които са напълно неподходящи за студения климат на повечето региони на България през зимата. Обикновено фирмите, които значително намаляват цените, уверяват клиентите, че няма разлика между прозорците с различни цени и няма нужда да плащате повече за качество, За сравнение ще напиша има Голф 5 има и Мерцедес.

В много градове в детските стаи може да се монтира само PVC с енергоспесяващи стъкла (троен стъклопакет)  и широк профил (трокал 76) . Съветваме ви да прочетете статията, която ще ви помогне да изберете висококачествени ПВЦ прозорци.

Защита срещу външен шум

Децата растат в съня си и за да не прекъсвате този важен процес, е необходимо да го предпазите от външен шум – PVC с прозорци с троен или четворен стъклопакет ще ви помогне в това. Особено важно е да поставите прозорец с добра звукоизолация, ако живеете на първия етаж или близо до натоварен път. Не бъдете стиснати, изберете безопасни материали със сертификат за качество, в противен случай се въздържайте от покупка и продължете търсенето.

Допълнителни функции

Дръжка със заключване или специален режим ще предотврати случайно отваряне на прозореца, така че детето да не падне от прозореца, дори ако е оставено без надзор. Предимството на този режим е също, че стаята все още може да се проветри и получавате допълнителен режим на сигурност

Facebook
Twitter
LinkedIn