Алуминиеви прегради

aluminievi pregradi

Алуминиевите прегради са с голямо търсене и техните вариянти са много разнообразни. Многото  търговски центрове, офис сгради подобряват качеството на алуминиевите системи. Алуминиевите прегради се използват за вътрешна декорация, като универсални и практични прегради. Благодарение на тях е лесно да оборудвате функционални работни места и търговски площи с минимални разходи, време и ресурси.
Алуминиеви прегради – изключително, практично и икономично решение за малки и големи бизнеси. Наричат ​​се още сглобяеми стени, тъй като дори производството и монтирането на алуминиеви прегради изисква минимални разходи и време и пари.

quality

КОНТРОЛ НА КАЧЕСТВОТО

На излизане от производството всички продукти преминават задължителен контрол на качеството

ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ

Нашите монтажни екипи са с дългогодишен опит, като са приминали и професионално обучение за монтаж на дограма

otstapki

МЕСЕЧНИ ПРОМОЦИИ

Нашите монтажни екипи са с дългогодишен опит, като са приминали и професионално обучение за монтаж на дограма

rabotime-s-dogogvori

РАБОТИМ С ДОГОВОР

Като уважаваща себе си компания винаги изпълняваме своите задължения

ПРЕГРАДИ

Помислете за основните предимства на този елемент:

  • Лесна употреба. Монтажът на алуминиеви прегради отнема малко време и след него няма трудно да се почистват строителни отпадъци, прах и мръсотия. Те имат добра звукоизолация, което гарантира комфортни условия на работа за офиси, магазини. Но основното е, че такива стени са екологични и имат дълъг експлоатационен живот.
  • Разнообразие. Има много опции за изпълнение на дялове и се различават, когато се вземат предвид желанията на клиента по цвят, форма и размер. Алуминиевите прегради са отличен инструмент за решаване на много ярки дизайнерски идеи.
  • Универсалност при употреба. Сглобяемите стени се използват от офиси, магазини, пазари, банки и собственици на частни апартаменти и къщи.

Друго предимство е бързото демонтиране и прехвърляне на ново място. Тоест, преустройството на стаята може да се извърши бързо и лесно, а възстановяването на стария дял не изисква значителни разходи.

Вид:

  • Комбинирани алуминиеви прегради. В идеалния случай комбинирайте прозрачен и непрозрачен пълнеж. Особено популярно е използването им в ресторанти, клубове, търговски центрове и други креативни места.
  • Глухи дялове. Имат висока звукоизолация, непрозрачни. Те позволяват нанасянето върху повърхността на рисунки, абстракции, лога. Слепите прегради имат най-краткия час на производство.
  • Остъклените алуминиеви прегради се използват по-често в офис сгради, тъй като имат висок експлоатационен живот, са много издръжливи, издържат на големи натоварвания.

Алуминиевите прегради са в състояние да създадат няколко различни зони в една стая. Например, това често се използва в офиси, където е необходима част от територията във връзка с различни дейности на служителите, които няма да пречат на колегите. Този въпрос е най-подходящият за много мениджъри.