Римски щори

Вътрешните Римските щори за прозорци съчетават уюта на текстилната материя с практичността на щорите. Този оригинален продукт носи духа на изтока и е подходящ за всеки вкус и интериор. При спуснати щори, платът застава почти гладък пред стъклото, а при събиране – елегантно се набира. Римските щори са отличен избор както за жилишни помещения така и за вили или хотели

Модели Римски щори

римски щори модел стилМодел „Стил“ Носещата греда и механизмите са подходящи за директен монтаж върху прозореца. Алуминиевите елементи са в бял и кафяв цвят 􀀀елоксация). Управлението се осъществява посредством корда.Възможност за изработка на модел „Ден и нощ” с два плата с различна светлопропускливост.

модел маски стилМодел „Макси Стил“ Римска щора с механизъм от Хънтър Дъглас. Възможен монтаж на стена и таван. Подходяща за изработка на щори с големи размери, до 3 м в ширина и височина, при макси-мална площ 9 м2. Гредата е в бял цвят. При монтаж плата се залепва върху нея с велкро и няма видима част. Възможност за автоматизация.

римски щори модел луксМодел „ЛУКС“ Монтаж на стена и таван. Елегантен механизъм, идеален ва-риант за модерния дом. Задвижването се осъществява по-средством въже с топчета. Предлага се в бял цвят на оком-плектовката.

НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА

ЕКОЛОГИЧНИ МАТЕРИАЛИ

Всички наши продукти използват само екологично чисти материали от най-добрите доставчици

ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ

Монтажници с повече от 16 години работа в тази област. Специалисти от висок клас

otstapki

ОТСТЪПКИ

Гъвкаво ценообразуване, както и приятни бонуси за редовни клиенти

Вътрешните римски щори са елегантен и практичен начин да защитите прозорците си от слънцето и нежеланото поглед на отвън. Те са изключително популярни в последните години и са станали неразделна част от модерния интериорен дизайн.

Когато избирате вътрешни римски щори, ще имате изобилие от опции за избор на цветове, материали и дизайни, които да отговарят на вашите нужди и вкус. Тези щори са направени от текстил или други материали, които се извиват по специален начин, за да създадат привлекателна плисирана текстура.

Една от най-големите предимства на вътрешните римски щори е тяхната функционалност. Те предоставят много повече контрол върху нивото на светлината, която прониква в стаята, отколкото стандартните щори. С вътрешните римски щори можете да регулирате количеството на светлината, която искате да пропуснете в стаята, без да жертвате стил и естетика.

Още едно предимство на вътрешните римски щори е, че те са лесни за поддръжка. За разлика от традиционните щори, те не изискват редовно почистване и поддръжка. Просто ги почиствате с мека кърпа или четка и те ще останат красиви и безупречни за дълги години напред.

Вътрешните римски щори са идеално решение за всеки, който търси комбинация от стил, функционалност и удобство. Те ще добавят елегантност и привлекателност към вашия интериорен дизайн, докато в същото време ви предоставят пълна контрол върху нивото на светлината и защита на вашата лична зона от погледите на отвън.