Римски щори

Вътрешните Римските щори за прозорци съчетават уюта на текстилната материя с практичността на щорите. Този оригинален продукт носи духа на изтока и е подходящ за всеки вкус и интериор. При спуснати щори, платът застава почти гладък пред стъклото, а при събиране – елегантно се набира. Римските щори са отличен избор както за жилишни помещения така и за вили или хотели

Модели Римски щори

римски щори модел стилМодел „Стил“ Носещата греда и механизмите са подходящи за директен монтаж върху прозореца. Алуминиевите елементи са в бял и кафяв цвят 􀀀елоксация). Управлението се осъществява посредством корда.Възможност за изработка на модел „Ден и нощ” с два плата с различна светлопропускливост.

модел маски стилМодел „Макси Стил“ Римска щора с механизъм от Хънтър Дъглас. Възможен монтаж на стена и таван. Подходяща за изработка на щори с големи размери, до 3 м в ширина и височина, при макси-мална площ 9 м2. Гредата е в бял цвят. При монтаж плата се залепва върху нея с велкро и няма видима част. Възможност за автоматизация.

римски щори модел луксМодел „ЛУКС“ Монтаж на стена и таван. Елегантен механизъм, идеален ва-риант за модерния дом. Задвижването се осъществява по-средством въже с топчета. Предлага се в бял цвят на оком-плектовката.

НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА

ЕКОЛОГИЧНИ МАТЕРИАЛИ

Всички наши продукти използват само екологично чисти материали от най-добрите доставчици

ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ

Монтажници с повече от 16 години работа в тази област. Специалисти от висок клас

otstapki

ОТСТЪПКИ

Гъвкаво ценообразуване, както и приятни бонуси за редовни клиенти