Роло щори мини

rolo mini 01

Допълнителни опции за Роло щори мини

 • Кафява окомплектовка K=1,15
 • Окомплектовка в цвят златен дъб К=1,a20
 • Странично водене – 4,50 лв.
 • Срок на изработка – 7 дни, считано от датата на внасяне на авансовата сума.
 • Гаранция – 2 години за монтаж

ХАРАКТЕРИСТИКИ

 • Роло щора без кутия и водачи
 • Използва ос Ø17
 • Възможност за монтаж на щори без да е необходимо разпробиване на рамката на прозореца, посредством Г образна планка за отвряеми прозорци и двойнозалепваща лепенка за фикс.

НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА

ЕКОЛОГИЧНИ МАТЕРИАЛИ

Всички наши продукти използват само екологично чисти материали от най-добрите доставчици

ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ

Монтажници с повече от 16 години работа в тази област. Специалисти от висок клас

otstapki

ОТСТЪПКИ

Гъвкаво ценообразуване, както и приятни бонуси за редовни клиенти

Едно от предимствата на ролетните щори мини е тяхната компактност. Когато са сгънати, те заемат малко място, тъй като са прикрепени в горната част. Това е просто устройство, долната част, което се претегля с метална пръчка, която се фиксира със специални скоби, докато спуска завесите.

Монтаж на роло щори мини може да бъде направен на:

 • Отвор на прозорец (рамка)
 • Стената
 • Таван

Нашата компания предоставя на купувача Роло щори мини със слънцезащита, с различни контролни устройства:

 • Класическо верижно задвижване
 • Пружинен механизъм
 • Автоматизация – Предлагат се два варианта: радиомотор за ос ф47 и радиомотор с вградена литиева батерия за ос ф28, като зареждането на мотора става посредством зарядно. Батерията е напълно заредена в рамките на 6 часа, ако се използва 4 пъти на ден, което е приблизително 6 месеца.Предлагаме 0,7 и 1,1 Nm и работи на 8V. Възможно използване при модели Стандарт, Комфорт и Мотиви.

Плата на Роло щори мини обработва със смес, която придава на материала антистатични и антисептични свойства. Продуктът не абсорбира прах, не се елекризира и  има устойчивост на слънце като съхранява ярки цветове.

начин на взимане на разреми за Роло щори Мини

Роло щорите са елегантни, стилни, отразяващи тенденциите в обзавеждането на модерния дом. Те се изработват от тестилни материи 100% полиестер, полиестер и PVC или фибростъкло. Все по-популярен е варинта „Ден и нощ“, при който плата съчетава плътна и прозрачна мрежеста част и чрез тяхното презастъпване може да постигнете 100% затъмнение или достъп на светлина. Съществуват безкраен асортимент от десени, разнообразие от механизми за управление и различни варинти на монтаж – за таван, стена или прозорец.

МОДЕЛИТЕ РОЛО ЩОРИ  имат три основни групи модели. Модели за стандартно роло, роло „Ден и нощ“ и такива, които могат да бъдат изработени и в двата варианта.

СТАНДАРТЕН ПЛАТ

роло щора модел стандартМодел „Стандрат” (без кутия и водачи)Възможност за монтаж на таван, стена или прозорец. Алуми-ниевите и пластмасови елементи, които са част от щорите, се предлагат в бял и кафяв цвят.

роло щора модел спрингРоло „Спринг” Механизъм с напрегната пружина. Монтаж на таван или стена. Предлага се в бял цвят. Осигурява безопасност и е предпочитан модел за детски градини и стаи.

Модели, изпълними само във вариант Ден и нощ

Модел ден и нощ „Лукс” Щори с модерен дизайн и плат тип пчелна пита, посредством който може да се регулира достъпа на светлина. Предлагат се в 2 варианта – с механизма на роло щора Стандрат и ден и нощ Лукс. 

роло щора модел ден и нощ фантазияМодел „Фантазия” Щори с модерен дизайн и плат тип пчелна пита, посредством който може да се регулира достъпа на светлина. Предлагат се в 2 варианта – с механизма на роло щора Стандрат и ден и нощ Лукс. 

СВЪРЗАНИ ПРОДУКТИ