ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ

В Роло щори се използват тъкани, устойчиви на избледняване платове, защото тъканите на роло щори са на първо място слънцезащитна система и чак след това – интериор. Също така не изключваме факта, че евтините колеги, продавани на пазари, могат да имат такъв проблем. На всички тъкани, използвани от нас, ние даваме гаранция.

Всички тъкани, използвани от нас, имат специално прахоотблъскващо импрегниране, поради което не се нуждаят от грижи. Ако се случи, че продуктът е замърсен, тогава тъканта може да се измие със слабо концентриран сапунен разтвор и след това да се измие с чиста вода. В никакъв случай не можете да поставите щората в пералнята.

На този въпрос няма категоричен отговор, тъй като всяка от системите изпълнява функцията си перфектно. Добре – предпазва от слънчева светлина и любопитни очи. Ако има задача за пълно затъмняване, тогава е необходимо да се използва плат Blackout заедно със затворена система, в този случай страничните водачи ще изключат дори минимум светлина. Ако това не е важно, тогава изборът е по ваша лична преценка, затворена система – изглежда по-интегрирана на крилото на прозореца, отворена система – е най-бюджетното предложение.

Ако продуктите бяха закупени от нас, тогава можете да получите необходимите компоненти за подмяна в нашия офис, след като се свържете с нашите търговци. Ако сте закупили продукти от друг производител, тогава най-вероятно ще трябва да смените механизма в комплекта, но дори това няма да е нерентабилно за вас, защото цената на механизмите изобщо не е скъпа.

Видове Роло щори

Роло щори

Роло щори (платнени щори )  успяха да спечелят популярност сред потребителите. Видовете платове на слънцезащитни продукти Роло щори са богати и разнообразни.

1. Без кутия и водачи

Лесен за  монтиране и използване. Монтажът се извършва със закачане на странични опори в избрана част на прозореца. С помощта на закрепване се фиксира вал, с помощта на който щората се вдига или спуска. Кутията предпазва механизма от повреди. Можете да ги инсталирате за различни прозорци на всяка височина.

Този дизайн изглежда по-елегантен на външен вид. Щората е фиксирано с помощта на водачи, това ще помогне да се избегне увисване на тъканта. Той е фиксиран отстрани при спускане. Има и кутия, която предпазва системата от прах и други повреди. Преди да купите ролетни щори с кутии и водачи е по-добре да се обърнете към услугите за взимане на размер. В крайна сметка, когато ги купувате, трябва да имате точните параметри, така че да няма проблеми по време на инсталирането. 

Дизайнът на тази щора  се състои от две различни плата – висока плътност и полупрозрачност. Това позволява регулирането на потока светлина, влизаща в помещенията. Благодарение на движението на сегментите можете или да осветите стаята колкото е възможно повече, или да я затворите от дневна светлина.

ЕКОЛОГИЧНИ МАТЕРИАЛИ

Всички наши продукти използват само екологично чисти материали от най-добрите доставчици

ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ

Монтажници с повече от 16 години работа в тази област. Специалисти от висок клас

otstapki

ОТСТЪПКИ

Гъвкаво ценообразуване, както и приятни бонуси за редовни клиенти

Нашата компания предлага на клиентите огромен брой предимства:

 • добри цени;
 • изключително качество на продукта, потвърдено с гаранция;
 • гъвкава система от отстъпки и бонуси за редовни клиенти;
 • богат опит  на пазара;
 • най-високото ниво на квалификация на специалистите;
 • сключване на договор за взаимоизгодни условия преди започване на работа;
 • материалът за производството на нашите продукти са екологично чисти материали, които са безвредни за човешкото здраве и околната среда;
 • професионален подход към монтажа;
 • възможно най-кратко време за производство на продукта – от 3 до 7 дни;
 • при производството на продукта се вземат предвид всички желания на клиента;
 • професионален монтаж в рамките на 1 час;
 • високо ниво на обслужване;
 • висококачествено решение на проблеми с всякаква сложност;
 • нашите редовни клиенти са добре известни фирми;
 • индивидуален подход към всеки клиент.