Секюрити Обков – Антивзлом

Опитът ни казва, че взломовите кражби са през прозорците и балконските врати, счупванията на стъклопакети за проникване в помещенията са изключителна рядкост.

Хоумпласт Инженеринг ООД проектира, изгражда и предлага поставяне на няколко вида секюрити обков. Наш изключително опитен специалист ще ви консултира за видовете антивзлом защита и подходящия антивзлом обков за вашето помещение.

Все по-често крадците  проникват в дома или офиса – вместо през входната,  през прозорците. Професионалистите разполагат с инструменти, които могат да отворят дръжките на прозореца за минути или да разрушат задвижващите механизми с отвертка като я вмъкнат между крилото и дограмата.

В тази връзка все по-голяма популярност набира т.н. „антивзлом обков”. Неговата роля е да предотврати отварянето на дограмата с отвертка или друг остър инструмент.

Секюрити обковът / Антивзлом обков, спира движението на целия механизъм, когато има опити за отваряне на прозореца отвън. За антивзлом защита задължително е да се подменят и дръжките, с такива със заключващ механизъм. По този начин се предотвратява с по-голяма сигурност за възможността за влизане през дограмата.

Много рядко крадците изрязват отвор в стъклопакета и си осигуряват лесен достъп до дръжката. Ако тя се заключва това би било още едно препятствие за тях. Заключващите се прозорци са препоръчителни и за семейства с малки деца, които обитават високи етажи.

po-dobra-sigurnost

Статистиката показва, че най-честите опити за взлом са през прозорците. Ролпласт предлага продукти с базово ниво на сигурност Basis+, с минимум 2 секюрити точки на заключване и дръжка Hoppe Secustik.
За по-висока степен на сигурност, ние препоръчваме секюрити обков с ниво на сигурност RC2 или RC3 със 7 секюрити точки на заключване, дръжка Hoppe Secustik с ключ и поне едно от стъклата в стъклопакета да е проти-возломно ламинирано стъкло 4.4.2.
Допълнителни елементи за повишаване нивото на сигурност са външните ро-летни щори и капаците.

ActivPilot CONCEPT (последно поколение обков за двуосови прозорци)

  • ActivPilot е последното поколение обковна система, която предлага Ролпласт. Той съчетава най-съвременен дизайн и висока функционалност.
  • ActivPilot е система, която позволява двуосо отваряне,доставяна стандартно във вариант на повишена степен на сигурност или така наречения противозломен обков, пред-лаган на цената на стандартната конфигурация за едноо-сови и двуосови прозорци. Това се обуславя от факта, че всички елементи по крилото на прозореца са с точки на заключване единствено от типа „секюрити с гъбовидна форма“ и постигането на по-високи степени на сигурност (RC1/WK1, RC2/WK2) се постига само чрез подмяната на насрещниците от обиконовени със секюрити такива, което е голямо предимство не само по отношение на цената, но и във все по-честите случаи на дооборудване при вече мон-тирани прозорци до желаната от клиента по-висока степен на сигурност.

СТЕПЕН НА СИГУРНОСТ RC2
Предназначена за лесно достъпни прозорци на сгради с голям риск от проникване на крадци.Този вид заключване е защитен срещу отваряне с помощта на инструменти (отвертки, клещи, крикове и др.), като резултатите от тестовете показват, че минималното време за преодоляване на защитата при тяхното използване при клас на сигурност RC2 е 3 мин.

Прозорец GUARD HIGH SECURITY*
Изработен съгласно изискванията на стандарта за сигурност EN 1627-1630, клас RC2:

  • Секюрити обков със степен на сигурност RC2
  • Стъкло с покритие клас P4A съгласно стандарт ЕN356 – с 4 фолиа 4.4.4
  • Лепене на стъклопакет към профил
  • Поставяне на непрекъснат железен профил по цялата обиколка на касата
  • Поставяне на ограничителни подложки, които не позволяват изместване на профила с помощта на инструменти
  • Дръжка с ключ, която издържа натиск на 100 nm
  • Монтаж със специални закрепващи елементи
  • Ролпласт издава сертификат за сигурност.

Нашите предимства

quality

КОНТРОЛ НА КАЧЕСТВОТО

На излизане от производството всички продукти преминават задължителен контрол на качеството

ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ

Нашите монтажни екипи са с дългогодишен опит, като са приминали и професионално обучение за монтаж на дограма

otstapki

МЕСЕЧНИ ПРОМОЦИИ

Нашите монтажни екипи са с дългогодишен опит, като са приминали и професионално обучение за монтаж на дограма

rabotime-s-dogogvori

РАБОТИМ С ДОГОВОР

Като уважаваща себе си компания винаги изпълняваме своите задължения

obrastane-na-prozorci
Обръщане на прозорци
montazh-na-dograma
Монтаж на дограма
securiti-obkov
Секюрити обков
bezplatno-izvozvane
Услуги сервиз
remont-pvd-dograa
Ремонт на дограма
smyana-staklopaket
Подмяна на счупен стъклопакет