ВЕРТИКАЛНИ ЩОРИ ОТ ПЛАТ

НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА

ЕКОЛОГИЧНИ МАТЕРИАЛИ

Всички наши продукти използват само екологично чисти материали от най-добрите доставчици

ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ

Монтажници с повече от 16 години работа в тази област. Специалисти от висок клас

otstapki

ОТСТЪПКИ

Гъвкаво ценообразуване, както и приятни бонуси за редовни клиенти

Начин на взимане на размери

Взимането на размера е индивидуално, в зависимост от желаното покритие на плата. Възможен монтаж на стена /таван

5 варианта на управление

  1. Към управление /събиране на ламелите
  2. Срещу управление /събиране на ламелите
  3. Централно управление /събиране на ламелите към периферията 
  4. Централно управление / събиране на ламелите от периферията към средата
  5. Две управления
upravlenie-1

Управление и събиране на плата от едната страна (ляво или дясно)

Управление и събиране на плата от различни страни (управление ляво или дясно)

Събиране на плата в средата (управление – ляво или дясно)

Събиране на плата тип перде (управление – ляво или дясно)

ВЕРТИКАЛНИ ЩОРИ ОТ ПЛАТ

Вертикални щори от плат вместо завеси

Вертикални щори са модерна алтернатива на завесите, което е по-икономично и практично. Вертикални щори се използват в поликлиники, лаборатории, офис помещения, производство и различни услуги. Щорите се изоплзват за прозорци, балкони и тераси, понякога те служат като прегради.

Благодарение на своята универсалност вертикалните щори действат като управление на светлината. С този дизайн светлината лесно се разпръсква из стаята, предпазвайки от ултравиолетови лъчи. За основа на ламелната мрежа се взема тъкан с висока плътност с антистатични свойства. Платното се отличава добре с износоустойчивите си качества, заема минимум място и отговаря на всички санитарни и хигиенни стандарти. Тъкани щори за прозорци се изработват според измерванията на отвора по поръчка.

При създаването на вертикални щори от плат се използват ламели с ширина 89 мм и 127 мм. За малки прозорци е по-добре да вземете първата ширина, а за прозорец с височина над 2 метра ламелите с ширина 127 мм са по-подходящи. Има горямо разнообразие от платове за този дизайн. Ето защо с вертикални щори можете да реализирате най-смелите дизайнерски решения.

Практични щори от плат на евтина цена

Вертикалните щори в София могат да бъдат закупени от шоурум бул. Черни Връх 154 и инсталирани на разумна цена. Нашите експерти ще ви помогнат да определите най-добрия вариант, който може да задоволи всички ваши нужди и ще бъде хармонично съчетан с дизайна на стаята.

Щорите от плат са функционални и практични. Те ще придадат строгост и сбитост на отвора на прозореца. Тази опция е най-доброто решение за офис пространство, в допълнение, вертикалните щори винаги изглеждат по-престижни и добавят изтънченост. В декорацията на дома вертикалните щори придобиват различен цвят. Те правят всяка стая по-удобна, по-благородна. Дизайнът е лесен за използване, не изисква специални грижи. С правилния избор на материал, профил и правилен монтаж вертикалните щори ще издържат много години, запазвайки първоначалния си вид. Свържете се с нашите специалисти. Ние бързо и ефективно ще подберем и монтираме вертикални щори от плат за вас.