СЕКЮРИТИ ОБКОВ

Опитът ни казва, че взломовите кражби са през прозорците и балконските врати, счупванията на стъклопакети за проникване в помещенията са изключителна рядкост.

Хоумпласт Инженеринг ООД проектира, изгражда и предлага поставяне на няколко вида секюрити обков. Наш изключително опитен специалист ще ви консултира за видовете антивзлом защита и подходящия антивзлом обков за вашето помещение.

Все по-често крадците  проникват в дома или офиса – вместо през входната,  през прозорците. Професионалистите разполагат с инструменти, които могат да отворят дръжките на прозореца за минути или да разрушат задвижващите механизми с отвертка като я вмъкнат между крилото и дограмата.

В тази връзка все по-голяма популярност набира т.н. „антивзлом обков”. Неговата роля е да предотврати отварянето на дограмата с отвертка или друг остър инструмент.

Секюрити обковът / Антивзлом обков, спира движението на целия механизъм, когато има опити за отваряне на прозореца отвън. За антивзлом защита задължително е да се подменят и дръжките, с такива със заключващ механизъм. По този начин се предотвратява с по-голяма сигурност за възможността за влизане през дограмата.

Много рядко крадците изрязват отвор в стъклопакета и си осигуряват лесен достъп до дръжката. Ако тя се заключва това би било още едно препятствие за тях. Заключващите се прозорци са препоръчителни и за семейства с малки деца, които обитават високи етажи.

obrastane-na-prozorci
Обръщане на прозорци
Монтаж на дограма
Секюрити обков
bezplatno-izvozvane
Услуги сервиз
remont-pvd-dograa
Ремонт на дограма
smyana-staklopaket
Подмяна на счупен стъклопакет