гр. София, бул. Черни Връх № 154

Посети нашия шоурум

088 400 7075

Попитай ни...?

СЕКЮРИТИ ОБКОВ

Статистиката в Германия показва, че 80% от кражбите са през прозорците и балконските врати, а според Главна Дирекция „Национална Полиция“ само 12% от кражбите с взлом се разкриват.

Хоумпласт Инженеринг ООД проектира, изгражда и предлага поставяне на няколко вида секюрити обков. Все по-често крадците използват алтернативни начини за проникване в дома или офиса – вместо през входната, нахлуват през прозорците. Професионалистите разполагат с инструменти, които могат да отворят дръжките на прозореца за минути или да разрушат задвижващите механизми с отвертка като я вмъкнат между крилото и дограмата.

В тази връзка все по-голяма популярност набира т.н. „противовзломен обков”. Неговата роля е да предотврати отварянето на дограмата с отвертка или друг остър инструмент.

Секюрити обковът спира движението на целия механизъм, когато има опити за отваряне на прозореца отвън. За допълнителна защита могат да се подменят и дръжките, с такива с ключ. По този начин се предотвратява още една възможност за влизане през дограмата.

Много често крадците изрязват отвор в стъклопакета и си осигуряват лесен достъп до дръжката. Ако тя се заключва това би било още едно препятствие за тях. Заключващите се прозорци са препоръчителни и за семейства с малки деца, които обитават високи етажи.

obrastane-na-prozorci
Обръщане на прозорци
Монтаж на дограма
Секюрити обков
bezplatno-izvozvane
Услуги сервиз
remont-pvd-dograa
Ремонт на дограма
smyana-staklopaket
Подмяна на счупен стъклопакет
ЗАТВОРИ МЕНЮ
×