Вътрешни щори

Разгледайте разнообразието от вътрешни щори, които предлагаме – от класически до съвременни дизайни, всички са създадени, за да отговорят на вашите нужди. Не изпускайте възможността да трансформирате вашето пространство – свържете се с нас сега!

vertikalni-shtori

ВЕРТИКАЛНИ ЩОРИ

Изразете своя стил и предпочитания с нашите Вертикални щори от Ролпласт. Те предлагат ефективен контрол на светлината и защита, докато придават елегантност и съвременен вид на всяка стая. Изключително практични и лесни за употреба.

РОЛО ЩОРИ

Запознайте се с нашите Роло щори от Ролпласт, които съчетават функционалност и модерен дизайн. Те предоставят превъзходен контрол на светлината и укритие, като същевременно придават изисканост на вашия интериор.

horizontalni-shtori

ХОРИЗОНТАЛНИ ЩОРИ

Представяме ви хоризонталните щори от Ролпласт - класически избор за дома и офиса, който предлага отличен контрол на светлината и укритие. С техния съвременен дизайн, те са идеални за всяка стая .

darveni-horizontalni-shtori

ДЪРВЕНИ ЩОРИ

С нашите дървени щори от Ролпласт, вие не само ще добавите топлота и природна красота към вашия интериор, но също така ще получите отличен контрол на светлината и скритост. Те са здрави, дълготрайни и лесни за поддръжка.

Rimski shtori Laguna w=2.00m model Maksi Stil

РИМСКИ ЩОРИ

Уловете красотата и класическата елегантност с Римски щори от Ролпласт. Изключително функционални и визуално привлекателни, тези щори предлагат идеален баланс между поверителност и светлина.

ПЛИСЕ ЩОРИ

Открийте удобството и стилът на Плисе щори Ролпласт. С впечатляващата си гъвкавост и съвременен дизайн, тези щори са идеални за всяка стая в дома или офиса ви.Те осигуряват ефективен контрол на светлината и укритие.

ден и нощ вътрешни щори Ролпласт

Роло щори Ден и Нош

Изберете нашите Роло щори "Ден и Нощ" от Ролпласт - перфектното решение за контрол на естествената светлина и поверителност във вашето пространство.Те са дълготрайни, издръжливи и лесни за поддръжка.

мрежи против насекоми ролпласт. Снимката показва комарник тип плисе

Мрежи против насекоми

Изображението на мрежата против насекоми е илюстрация и може да не отразява точно реалния продукт.

Изпитвате
затруднение при
избора?

Щорите за ден и нощ ще се погрижат да осигурят най-добрата светлина в стаята, когато това е възможно, като същевременно не допускат нежелана светлина. Това ви предлага по-голяма гъвкавост по отношение на адаптирането към променящите се ситуации и условия, като същевременно запазва висока степен на поверителност дори при напълно отворени щори.

  • Ден и Нощ Мотиви: щори с кутия; идеално решение за по-големи прозорци.
  • Ден и Нощ Елегант: с водачи; подходящи за крила с двуосово отваряне.
  • Ден и Нощ Лукс: подходяща за монтаж на таван; създават неповторимо усещане на мека светлина.
  • Ден и Нощ Мини: предпочитан вариант за по-малки прозорци.Закрепващите елементи са в бял и кафяв цвят.

 

Вътрешните щори са популярен избор!

Вътрешните щори за прозорци и врати във вътрешното пространство на дома или офиса. Те предлагат няколко предимства и характеристики, включително:

  • Регулиране на осветеността – Вътрешните щори позволяват на потребителите да регулират количеството на падащата светлина, като наклоняват ламелите според нуждите си. Това помага да се постигне желаният ниво на осветеност в стаята.

  • Защита на личното пространство – Вътрешните щори могат да осигурят поверителност и защита на личното пространство на дома или офиса. Те могат да бъдат затворени напълно, за да се предотврати вида на хора от външната страна.

  • Изолация – Вътрешните щори могат да помогнат за изолиране на стаята от външния свят. Те могат да задържат топлината в стаята по време на зимните месеци и да предпазят от прекалено голямото количество на слънчева светлина и топлина през лятото.

  • Естетичен изглед – Вътрешните щори предлагат много различни дизайни и цветове, които могат да допълнят естетическия изглед на всяка стая.

  • Лесен монтаж и поддръжка – Вътрешните щори са лесни за монтаж и поддръжка. Те могат да бъдат почистени лесно с помощта на мека кърпа или четка.

  • Икономичност – Вътрешните щори са по-икономичен избор в сравнение с други типове прозорчни покрития, като например ролетни щори, дървени щори или затъмняващи завеси.

Тези са само някои от основните предимства и характеристики на вътрешните щори, които ги правят популярен избор за много домове и офиси.

Щори

Всички видове вътрешни щори. Изработка и монтаж до 10 работни дни виж цени тук

Предимства и приложения

Екологични материали

Всички наши продукти използват само екологично чисти материали от най-добрите доставчици Има няколко екологични материала за вътрешни щори, като: • Бамбукови щори: Изработени са от бамбук, който е бързорастящ материал с малко въздействие върху околната среда. Те са здрави, издръжливи и могат да бъдат обработвани по различни начини, за да постигнат различни ефекти. • Щори от рециклирана хартия: Тези щори са изработени от рециклирани материали, като хартия, картон и др. Те могат да бъдат доста ефектни и да придават усещане за топлина и уют. • Органични платове: Много производители предлагат щори от органични платове, като памук, лен или коноп. Тези материали са естествени и не причиняват вреди за околната среда, а също така могат да бъдат рециклирани, когато са изхабени.

Професионален монтаж

Професионалният монтаж на вътрешни щори е много важен. Въпреки че съществуват видове щори, които може да бъдат монтирани от самия клиент, например самозалепващи се щори или щори със закачалки, все пак най-добре е да се доверите на професионалистите за монтажа на вътрешните щори. Ето няколко причини защо професионалният монтаж е важен: • Гарантира правилната работа на щорите: Професионалистите разбират как да монтират щорите така, че да функционират правилно и да изглеждат красиво. Неправилно монтираните щори могат да се накривят или да не се движат гладко, което може да ги повреди. • Предотвратява увреждане на стените и прозорците: Неправилно монтираните щори могат да повредят стените и прозорците. Професионалистите имат необходимите инструменти и опит, за да монтират щорите без да повредят околната среда. • Осигурява сигурност: Ако щорите не са монтирани правилно, те може да бъдат лесно издърпани или счупени. Професионалистите знаят как да монтират щорите така, че да осигурят максимална сигурност. • Удължава живота на щорите: Професионалният монтаж може да удължи живота на щорите. Ако щорите са монтирани правилно, те ще функционират по-добре и по-дълго време. В заключение, професионалният монтаж на вътрешни щори е важен за правилната им работа, красив външен вид и удължаване на живота им.

Месечни промоции

Гъвкаво ценообразуване, както и приятни бонуси за редовни клиенти