Стъклени прегради

bezramkovo_ostakljavane-1

Стъклените прегради са чудесен начин да подчертаете красотата на вашето пространство.

Те могат да направят помещението по-голямо и по-отворено, а също така позволяват на естествената светлина да прониква в помещението. Стъклените прегради често се използват в офиси, търговски площи и производствени помещения. Понякога те се използват като декорация за магазини и пазари.

Те не само подчертават красотата на интериора, но и създават усещане за простор и светлина.

Освен това стъклените прегради са много практични, тъй като позволяват на светлината да прониква в стаята и да я осветлява, като същевременно я разделя на различни зони. Те могат да бъдат използвани в много различни пространства – от офиси и търговски обекти до жилища и обществени сгради.

НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА

quality

КОНТРОЛ НА КАЧЕСТВОТО

На излизане от производството, всички продукти преминават задължителен контрол на качеството

ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ

Нашите монтажни екипи са с дългогодишен опит, като са преминали и професионално обучение за монтаж на дограма.

otstapki

МЕСЕЧНИ ПРОМОЦИИ

Следете нашите промоционални оферти и се възползвайте от най-добрата цена за вашия проект.

rabotime-s-dogogvori

РАБОТИМ С ДОГОВОР

Като уважаваща себе си компания, винаги изпълняваме своите задължения.

СТЪКЛЕНИ ПРЕГРАДИ

Стъклените прегради са чудесен начин да добавите светлина и пространство в офиса си.

Има широка гама от стъклени прегради, изработени от закалено стъкло с дебелина до 20 мм, което предлага повишена защита от удар и може значително да увеличи пропускливостта на светлината, достигайки до 85%.

При наличието на толкова много възможности, можете да сте сигурни, че ще намерите идеалната стъклена преграда за вашия офис

Стъклени прегради за бани

 

Системи от стъкло за баня
Системата от стъкло за баня е изключително практично и елегантно решение за вашата баня. Те предоставят усещане за простор и светлина, като в същото време осигуряват поверителност и защита от пръски на вода. Системите от стъкло за баня са налични в различни размери и дизайни, които може да се адаптират към вашите нужди и предпочитания.
Системи от стъкло за баня
Те са изработени от висококачествени материали, които осигуряват дълготрайност и издръжливост. Изберете перфектната система от стъкло за вашата баня и създайте стилно и функционално пространство, в което да се наслаждавате на ежедневните си рутини.
pregrada za bani s edno fiksirano staklo
Едно от големите предимства на параваните за баня от закалено стъкло е, че те са много лесни за почистване и поддръжка. Повърхността им е гладка и не задържа мръсотия, като в същото време е устойчива на влага и почистващи препарати.
Параван врата
Параванът за баня с едно отваряемо крило е отлично решение за вашата баня. Той не само осигурява поверителност и защита от пръски на вода, но и придава елегантен и стилен вид на вашия интериор. Този тип параван е много практичен, тъй като едното отваряемо крило прави входът и изходът от душ кабината лесен и удобен
Параван за баня
Параван за баня от закалено стъкло е един от най-популярните и елегантни начини за разделяне на банята от останалата част на банята. Закаленото стъкло е много здраво и устойчиво на удари и топлинни шокове, което го прави изключително подходящо за използване в бани и душ кабини
Варианти на душ кабини с четири крила.
Душ кабините с четири крила предлагат голямо пространство и комфорт при използване. Те могат да бъдат проектирани и изработени в различни стилове и размери, за да отговарят на конкретните изисквания и предпочитания на клиента
Параван за баня врата и фиксиран панел
Той не само осигурява поверителност и защита от пръски на вода, но и придава елегантен и съвременен вид на вашата баня. Този тип параван е много практичен, тъй като фиксираната страна и вратата правят входът и изходът от душ кабината лесен и удобен. Параванът е изработен от висококачествени материали, които осигуряват дълготрайност и издръжливост. Изберете перфектния параван

Душ кабините могат да бъдат изработени в размери и форми, които да отговарят на вашите изисквания. Те са практичен начин за отделяне на мокрото от сухото помещение и се предлагат в различни стилове, включително закалено стъкло, декоративно стъкло или стъкло със специално покритие за предотвратяване на петна от варовик, сапун и други продукти.

Душ кабините се изработват от 8 мм закалено стъкло, декоративно стъкло или стъкло със специално покритие, което предотвратява появата на петна от варовик, сапун и др.

Обковът за душ кабините включва елементи като дръжки, панти, държачи и алуминиеви профили, снабдени със силиконови уплътнения.

Видове стъкла за душ кабини

Крепи
Крепи
Химически мат
Линии
Линии
Каре
Каре
Пойнт
Пойнт
Рей
Рей
Ленс
Ленс

Стъкло SHOWER PROTECT 

Висококачествено стъкло, обработено по специална технология, която му придава устойчивост на надраскване и киселинно корозия. То е предназначено за използване в бани и душ кабини, където високата влажност и честото почистване могат да предизвикат повреди на обикновеното стъкло.

Стъклото SHOWER PROTECT има по-гладка повърхност от обикновеното стъкло, което прави почистването му по-лесно и по-бързо. То е също така устойчиво на удари и топлинни шокове, което го прави изключително подходящо за използване в бани и душ кабини.

Стъклото SHOWER PROTECT може да бъде закупено в различни размери и дебелини в зависимост от конкретните нужди и изисквания. Важно е да се отбележи, че това стъкло не е напълно неразрушимо и може да се повреди при неправилна употреба или при излагане на твърде големи натоварвания.