Външни щори за прозорци и врати

Охранителна ролетка | Щора

Механизми за Външни щори

Видове управления на щори

Нашите предимства за Външни щори

ЕКОЛОГИЧНИ МАТЕРИАЛИ

Ние сме ангажирани с опазването на околната среда и вярваме, че и вие ще бъдете такива. Затова във всички наши продукти се използват само екологично чисти материали от най-добрите доставчици.

ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ

Процесът на монтаж се извършва от опитни специалисти, които ще се погрижат животът ви вече да не бъде смущаван от досадни звуци и светлина, а вместо това да се наслаждавате на спокойствието и уюта на дома си.

otstapki

ОТСТЪПКИ

Ние сме тук, за да ви помогнем да намерите най-добрия продукт на най-добрата цена. Имаме разнообразни отстъпки и специални предложения за нашите постоянни клиенти. Свържете се с нас днес, за да научите повече за това как можем да ви спестим пари при следващата ви покупка!

Етапи при избора ва Външни щори

Лятна промоция Ролпласт

vanshna lamelna shtora z-90
Външна ламелна щора Z-90

Първа стъпка: Избор на Модел Външна щора

 • Първата стъпка при избор на модел на външна щора е да се определи за какво точно се търси щората. Външните щори имат различни функции – могат да защитават от слънцето, топлината, студа, шума и др. Затова е важно да се определи каква е нуждата, за да може да се избере подходящият модел.
 • След това е необходимо да се измери точно размерът на прозореца или вратата, за която ще се монтират външните щори. Това е важно, за да се гарантира правилната подборка на размера на щорите и да се избере правилният модел.
 • След като са определени нуждите и размерите, може да се започне търсенето на подходящ модел външни щори, като се обръща внимание на качеството на материалите, функционалността, възможностите за настройка и съответствието с дизайна на дома.

Гарантирана надеждност

 • Външните щори са обикновено изработени от здрави и устойчиви материали като алуминий и PVC , които гарантират тяхната надежност и дълготрайност. Освен това, механизмите за отваряне и затваряне на външните щори са обикновено проектирани да издържат на натоварванията и да работят безпроблемно в продължение на години.
 • При избор на външни щори е важно да се обърне внимание на качеството на материалите и механизмите, както и на гаранциите, които предлагат производителите. Опитните и квалифицирани монтажници също са от съществено значение за гарантиране на надеждността на външните щори, тъй като неправилният монтаж може да доведе до повреди или намалена ефективност на щорите. В крайна сметка, качествените външни щори, монтирани правилно, могат да осигурят дългосрочна защита на вашия дом и комфорт на живот в него.

Бързайте! Нашата промоция завършва след само:

countdownmail.comВключени са продукти:

 • Външни ролетни щори;
 • Външни ламелни щори Z-90;
 • Ролетни гаражни врати;
 • Smart устройство за автоматизирани продукти

Допълнителен бонус – Преферeнциалната отстъпка от 20% за SMART управление.

Външните щори с табакера, манивела или дистанционно управление са популярни избори за монтаж в София. Ето малко повече информация за всяка от тези опции:

 • Щори с табакера – това са щори, които се управляват чрез верига, която се извлича и притискате, за да повдигнете или спуснете щорите. Тези щори са лесни за използване и са достъпни в различни цветове и материали.

 • Щори с манивела – това са щори, които се управляват чрез ръчно завъртане на манивелата, която е свързана с щорите. Те са подходящи за големи щори и за места, където е трудно да достигнете до щорите.

 • Щори с дистанционно управление – това са щори, които се управляват чрез дистанционно управление. Те са много удобни, особено за щори, които са трудно достъпни или за големи щори. Те също така могат да бъдат програмирани да се отварят и затварят автоматично, когато има нужда.

Надявам се тази информация да е полезна за вас. Ако имате допълнителни въпроси, моля не се колебайте да ни попитате.

vanshni-shtori
Външна ролетна щора ламела H39

Втора стъпка: Избор на опция за управление на Външни щори

 • Втората стъпка при избор на външни щори е свързана с избора на опция за управление. В зависимост от предпочитанията и нуждите на клиента, могат да бъдат избрани различни опции за управление на външните щори:
 • Ръчно управление – това е най-простият начин за управление на външните щори. Щорите се повдигат и спускат чрез ръчно задвижване на механизма за управление.
 • Електрическо управление – тази опция позволява на клиентите да управляват външните щори с помощта на електронен механизъм. Може да бъде използван дистанционно управление или ключов превключвател.
 • Автоматично управление – това е най-новата опция за управление на външни щори, която предлага автоматизирано управление чрез сензори за светлина, вятър или дъжд. Системата автоматично регулира височината на щорите в зависимост от външните условия.
  Изборът на опция за управление зависи от индивидуалните ви нужди и предпочитания, както и от бюджета предвиден за тях.
табакера за външна щора
Използва се за малки щори с тегло до 12 кг. Повдигането и спускането се извършва ръчно, докато излишният шнур се събира в табакера.
Използва се за продукти с тегло до 20 кг. Ролетката се задвижва от зъбна касета с дръжка, която също пасва на кабела.
ръчно управление на външна щора
Използва се за продукти с тегло до 20 кг. Ролетката се задвижва от зъбна касета с дръжка, която също пасва на кабела.
дистанционно управление на външна ролетна щора
Най-удобният от всички видове контроли може да се организира както от дистанционното управление, така и с обикновен клавишен ключ

Трета стъпка: Избор на кутия за Външна ролетна щора

 • В зависимост от архитектурния стил на сградата, както и от личните ви предпочитания, можете да изберете кутия за охранителна ролетна щора. Обръщаме ви внимание и на факта, че винаги се предлага класическа 45-градусова кутия, а в зависимост от наличностите в склада се предлагат кръгли и полукръгли кутии.
 • Кутията подчертава плавните линии на архитектурата на фасадата.
Кутия 45 градуса външна щора с ламели
Кутия 45 градуса външна щора с ламели
Обла кутия на външна ролетна щора с ламели
Този тип кутия изглежда добре в "гладка" архитектура и в такава, където акцентът е върху правоъгълни форми

Видове монтаж на Външни щори на врати и прозорци за София

кутия 45 градуса на външна ролетна щора
При Този метод на монтиране, затворът се поставя върху стената на фасадата / помещението. Тя ви позволява да използвате оптимално светлинния отвор. • Вграден монтаж

• Външне монтаж.

При Този метод на монтиране, затворът се поставя върху стената на фасадата / помещението. Тя ви позволява да използвате оптимално светлинния отвор.

пред прозорец монтаж на външна ролетна щора
Вътре в отвора са монтирани Външна ролетна щора. Важно е да се има предвид, че при тази инсталационна схема прозорецът е частично блокиран от кутията

• Вграден монтаж.

В този случай външните щори на кутиите се поставят в вдлъбнатината на отвора, така че предната му част да е вътре. 

Монтиране на Външните щори на врати и прозорци 

Проверка невилация на прозорец преди монтаж на Външна щора
Проверка невилация на прозорец преди монтаж на Външна щора. Това ще помогне да се гарантира, че щората ще пасне правилно на прозореца и ще работи правилно.
Монтираме водачите и кутията
Монтирането на водачите и кутията на външна щора е важна част от процеса на монтаж на щората
Извършване на окончателна корекция и нивелация
Важно е да се извърши окончателна корекция и нивелиране на щората, за да се осигури правилната работа на механизма на щората.
Извършване на окончателна корекция и нивелация
Важно е да се извърши окончателна корекция и нивелиране на щората, за да се осигури правилната работа на механизма на щората.

Също така, не забравяйте да следвате инструкциите за монтаж, предоставени от производителя на щората. Ние предлагаме професионални услуги за монтаж на външни щори, които включват избор на правилния размер и тип щора, монтаж на водачи и кутията на щората, настройка на механизмите на щората, както и окончателна корекция и нивелиране на щората.

Нашите екипи от опитни техници ще се погрижат да бъде извършен професионален монтаж на външната щора, като се гарантира, че всичко е правилно настроено и работи гладко.

При нас можете да се доверите на професионалното ни отношение, качествените ни услуги и конкурентните ни цени. Нашата мисия е да осигурим на всеки клиент удобство, функционалност и естетика на външните щори в неговия дом или офис.

купи на изплащане с TBI bank
купи на изплащане 0%