Външни щори за прозорци и врати

Охранителна ролетка

Механизми за Външни щори

Видове управления

Нашите предимства за Външни щори

ЕКОЛОГИЧНИ МАТЕРИАЛИ

Ние сме ангажирани с опазването на околната среда и вярваме, че и вие ще бъдете такива. Затова във всички наши продукти се използват само екологично чисти материали от най-добрите доставчици.

ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ

Процесът на монтаж се извършва от опитни специалисти, които ще се погрижат животът ви вече да не бъде смущаван от досадни звуци и светлина, а вместо това да се наслаждавате на спокойствието и уюта на дома си.

otstapki

ОТСТЪПКИ

Ние сме тук, за да ви помогнем да намерите най-добрия продукт на най-добрата цена. Имаме разнообразни отстъпки и специални предложения за нашите постоянни клиенти. Свържете се с нас днес, за да научите повече за това как можем да ви спестим пари при следващата ви покупка!

Етапи при избора

ПЪРВА СТЪПКА: Избор на Модел за външна щора

При избора на модел определящ фактор е видът на отвора, който трябва да се затвори, както и задачите за защита, които са възложени на конкретен обект. Например, всеки от профилите с пълнеж от пяна ще предпази от счупване и бързо проникване, но за по-голяма защита е необходимо да се използва екструдиран профил в комбинация с монтаж от скрит тип. Ако е необходимо да се запази видимостта, когато щората е затворена, то в този случай може да се използва профил с жалузи. За затваряне на големи отвори е необходимо да се вземе предвид натоварването от вятър, като за тази цел е проектиран гаражен профил с максимална височина 77 mm.

ГАРАНТИРАНА НАДЕЖДНОСТ

Най-надеждните доставчици на компоненти за охранителни ролетки в Европа. 

ВТОРА СТЪПКА: Избор на опция за управление

Управлявайте щорите си с натискането на един бутон.

Изборът е ваш! Можете да изберете да управлявате външните си щори ръчно или автоматично в зависимост от вида на задачата и помещението, в което искате да ги използвате. За електрическите задвижвания е възможно да организирате групово управление, както и да ги интегрирате в система „умен дом“.

Използва се за малки щори с тегло до 12 кг. Повдигането и спускането се извършва ръчно, докато излишният шнур се събира в табакера.
Използва се за продукти с тегло до 20 кг. Ролетката се задвижва от зъбна касета с дръжка, която също пасва на кабела.
Може да се използва за ролетни щори с тегло в границите от 10 до 60 кг. Инерционната пружина, монтирана вътре в вала, улеснява ръчното усилие.
Най-удобният от всички видове контроли може да се организира както от дистанционното управление, така и с обикновен клавишен ключ. За монтаж на Външни щори в София използваме щори с табакера, манивела или с дистанционно управление

 

 

 

З ТРЕТА СТЪПКА: Избор на кутия

В зависимост от архитектурния стил на сградата, както и от личните ви предпочитания, можете да изберете кутия за охранителна ролетна щора. Обръщаме ви внимание и на факта, че винаги се предлага класическа 45-градусова кутия, а в зависимост от наличностите в склада се предлагат кръгли и полукръгли кутии.

Кутията подчертава плавните линии на архитектурата на фасадата.

 • Обла кутия

  ролетни щори на прозорциТози тип кутия изглежда добре в „гладка“ архитектура и в такава, където акцентът е върху правоъгълни форми.
 • Кутия 45 градуса

  ролетни щори на прозорци 2Най-често срещаният тип кутия и подходящ вариант за системи с ролетни щори, ако в архитектурата на сградите преобладава строга геометрия.
4

ЧЕТВЪРТА СТЪПКА: Избор на опцията за монтаж

 

Видове монтаж на Външни щори на врати и прозорци за София

 • Външне монтаж

  ролетни щори за прозорци цена 1При Този метод на монтиране, затворът се поставя върху стената на фасадата / помещението. Тя ви позволява да използвате оптимално светлинния отвор.
 • Вграден монтаж

  цена на затвора на прозореца Вътре В отвора са монтирани кутии с ролетни щори. Едно от основните предимства на вградения монтаж е пълното отсъствие на ролетни щори по фасадата на стърчащите елементи. Благодарение на това е възможно да се монтират капаци в сгради с различни архитектурни стилове. Но си струва да се има предвид, че при тази инсталационна схема прозорецът е частично блокиран от кутията.
 • Комбиниран монтаж
  ролетни щори за прозорци Цена Инсталирана в ниша на прозореца. В този случай най-добрите аспекти на полаганите и вградените видове инсталация се използват максимално. Тоест изпъкналите елементи са изключени, но светлинният отвор се използва максимално.
 • МОНТИРАНЕ ОТ КУТИЯТА ВЪТРЕ

  В този случай външните щори на кутиите се поставят в вдлъбнатината на отвора, така че предната му част да е вътре. Спуснатата щора се слива с фасадата, сякаш беше на същото ниво. Цветът му обикновено се избира в съответствие с цвета на фасадата, което подчертава единството на стила на всички компоненти на архитектурата на сградата.

Монтиране на Външните щори на врати и прозорци с интегриран канал

 • Монтаж с частично припокриване на отвора на прозореца. В този случай нивото на долната част на кутията съответства на нивото на горния напречен елемент на рамката на прозореца или вратата. Тази опция за монтаж осигурява възможност за създаване на плитка ниша за монтиране на кутията.щори Киев 2
 • Монтиране над отвора на прозореца.. Долната част на канала съответства на нивото на горната повърхност на отвора. Тази опция дава възможност за оптимално използване на светлинния отвор и премахване на крайния профил от зрителното поле.щори за прозорци Киев 1
 • Инсталиране в отвора на прозореца. Тази опция за инсталиране на кутията се използва като правило в вече изградени сгради. В този случай част от прозореца е затворена от кутия.щори за прозорци Киев

Знаем, че имате високи стандарти, и ще се погрижим вашите щори да бъдат изработени според тях. Ще ги пригодим към всеки стандарт, който желаете – просто ще ни кажете какъв тип щори искате и ние ще ги направим перфектни за вас. Ще останете доволни от нашата работа и ще се върнете отново!!

Проверяваме геометрията на прозореца 
Монтираме водачите и кутията
Извършваме окончателната корекция и нивелация