Външни щори за прозорци и врати

Охранителна ролетка

Механизми за Външни щори

Видове управления

ЕКОЛОГИЧНИ МАТЕРИАЛИ

Всички наши продукти използват само екологично чисти материали от най-добрите доставчици

ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ

Монтажници с повече от 16 години работа в тази област. Специалисти от висок клас

otstapki

ОТСТЪПКИ

Гъвкаво ценообразуване, както и приятни бонуси за редовни клиенти

1

ПЪРВА СТЪПКА: ИЗБОР НА РОЛОВ ПРОФИЛ

При избора на профил определящият фактор ще бъде типът на отвора, който трябва да бъде затворен, както и задачите за защита, които са зададени на определен обект. Например, всеки от напълнените с пяна профили ще предпази от счупване и бързо проникване, но за повишена защита е необходимо да се използва екструдиран профил в комбинация със скрит тип инсталация. Ако е необходимо да се поддържа видимост, когато затворът е затворен, тогава в този случай може да се използва решетъчен профил. За да затворите големи отвори, е необходимо да се вземе предвид натоварването на вятъра, за това е проектиран гаражен профил с максимална височина 77 мм.Забележка: таблицата показва най-типичните профили, всъщност има много повече

ГАРАНТИРАНА НАДЕЖДНОСТ

Най-надеждните доставчици на компоненти за охранителни ролетки в Европа. 

ВТОРА СТЪПКА: ИЗБОР НА ОПЦИЯ ЗА УПРАВЛЕНИЕ

В зависимост от задачите, както и от типа стая, можете да изберете една от опциите за ръчно управление или автоматично. За електрически задвижвания е възможно организиране на групово управление, както и интегрирането им в системата на „интелигентен дом“.

Използва се за малки ролки с тегло до 12 кг. Повдигането и спускането се извършва ръчно, докато излишният кабел се събира в касетата.
Използва се за продукти с тегло до 20 кг. Ролетката се задвижва от зъбна касета с дръжка, която също пасва на кабела.
Може да се използва за ролетни щори с тегло в границите от 10 до 60 кг. Инерционната пружина, монтирана вътре в вала, улеснява ръчното усилие.
Най-удобният от всички видове контроли може да се организира както от дистанционното управление, така и с обикновен клавишен ключ.

З

ТРЕТА СТЪПКА: ИЗБОР НА КУТИЯ

В зависимост от архитектурния стил на сградата, както и от личните предпочитания, възможността да изберете опцията на кутия за защитни щори. Обръщаме също вашето внимание на факта, че класическата кутия с 45 градуса е винаги на разположение, а наличието на кръгла и полукръгла кутия трябва да бъде посочено в склада.


Кутията подчертава гладките линии на фасадната архитектура. 

 • ПОЛУКРЪГЛА КУТИЯ

  ролетни щори на прозорциТози тип кутия изглежда добре в „гладка“ архитектура и в такава, където акцентът е върху правоъгълни форми.
 • КАРЕ 45 ГРАДУСА

  ролетни щори на прозорци 2Най-често срещаният тип кутия и подходящ вариант за системи с ролетни щори, ако в архитектурата на сградите преобладава строга геометрия.
4

ЧЕТВЪРТА СТЪПКА: ИЗБОР НА ОПЦИЯТА НА МОНТАЖ

 

ВИДОВЕ МОНТАЖ НА ВЪНШНИ ЩОРИ НА ПРОЗОРЦИ И ВРАТИ

 • ПОВЪРХНОСТЕН МОНТАЖ

  ролетни щори за прозорци цена 1При този метод на инсталиране, затворът се поставя върху стената на фасадата / помещението. Тя ви позволява да използвате оптимално светлинния отвор.
 • ВГРАДЕНА ИНСТАЛАЦИЯ

  цена на затвора на прозореца Вътре в отвора са монтирани кутии с ролетни щори. Едно от основните предимства на вградения монтаж е пълното отсъствие на ролетни щори по фасадата на стърчащите елементи. Благодарение на това е възможно да се монтират капаци в сгради с различни архитектурни стилове. Но си струва да се има предвид, че при тази инсталационна схема прозорецът е частично блокиран от кутията.
 • КОМБИНИРАНА ИНСТАЛАЦИЯ

  ролетни щори за прозорци Цена инсталирана в ниша на прозореца. В този случай най-добрите аспекти на полаганите и вградените видове инсталация се използват максимално. Тоест изпъкналите елементи са изключени, но светлинният отвор се използва максимално.
 • МОНТИРАНЕ ОТ КУТИЯТА ВЪТРЕ

  В този случай външните щори на кутиите се поставят в вдлъбнатината на отвора, така че предната му част да е вътре. Спуснатата щора се слива с фасадата, сякаш беше на същото ниво. Цветът му обикновено се избира в съответствие с цвета на фасадата, което подчертава единството на стила на всички компоненти на архитектурата на сградата.

МОНТИРАНЕ НА ВЪНШНИТЕ ЩОРИ НА ПРОЗОРЦИ И ВРАТИ С ИНТЕГРИРАН КАНАЛ

 • МОНТАЖ С ЧАСТИЧНО ПРИПОКРИВАНЕ НА ОТВОРА НА ПРОЗОРЕЦА. В този случай нивото на долната част на кутията съответства на нивото на горния напречен елемент на рамката на прозореца или вратата. Тази опция за монтаж осигурява възможност за създаване на плитка ниша за монтиране на кутията.щори Киев 2
 • МОНТИРАНЕ НАД ОТВОРА НА ПРОЗОРЕЦА. Долната част на канала съответства на нивото на горната повърхност на отвора. Тази опция дава възможност за оптимално използване на светлинния отвор и премахване на крайния профил от зрителното поле.щори за прозорци Киев 1
 • ИНСТАЛИРАНЕ В ОТВОР НА ПРОЗОРЕЦ. Тази опция за инсталиране на кутията се използва като правило в вече изградени сгради. В този случай част от прозореца е затворена от кутия.щори за прозорци Киев

ЩЕ НАСТРОИМ ВАШИТЕ ЩОРИ ПО ВСИЧКИ СТАНДАРТИ.
ЩЕ БЪДЕТЕ ДОВОЛНИ!

Проверяваме геометрията на прозореца и прилагаме маркирането
Инсталирайте рамката
Засадете плътно и го закрепете към вала
Извършваме окончателната корекция и нивелация