Ролпласт промоция

1 Ноември 2023 г. до 30 Ноември 2023 г.
за Промоция Ролпласт и определеляне цените в сайта са използвани Отстъпките към продуктите при поръчка на стойност от 2 001-5 000 лв. Запознайте се с промоционалните условия по-долу. Валидността на посочените отстъпки и цени е до края на календарния месец. Поради често променяне на цените на суровините е възможно да има несъотстестващи цени в сайта. За да получите желаната цена се свържете с наш офис на тел.: 0888001532 или mail:  home_ofis2@rollplast.com

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

quality

КОНТРОЛ НА КАЧЕСТВОТО

Като компания ние се ангажираме да произвеждаме продукти, които отговарят на най-високите стандарти за качество. Всички продукти се подлагат на задължителен контрол на качеството на изхода от производството.

ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ

Нашите монтажни екипи имат дългогодишен опит и са преминали професионално обучение за монтаж на прозорци. Това означава, че когато ни наемете, можете да сте сигурни, че прозорците ви ще бъдат монтирани правилно и безопасно.

Период на промоцията 1.11.2023 г. – 3.11.2023 г.

rabotime-s-dogogvori

РАБОТИМ С ДОГОВОР

Ние сме уважаваща себе си компания и винаги изпълняваме задълженията си. Винаги сме честни със себе си и с нашите клиенти, затова не искаме да обещаваме нещо, което не можем да изпълним. Разбираме, че когато имате договор с нас, очаквате да сме в състояние да свършим работата, за която ни се плаща.

МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ НАШИТЕ ПРОДУКТИ НА ИЗПЛАЩАНЕ

Не изпускайте шанса да закупите пергола на изключително изгодна цена – поръчайте я сега, за да се насладите на открития си простор.

Желаете да подобрите външния вид на дома си и да усъвършенствате неговата функционалност? Нашата промоция в сътрудничество с TBI Bank е идеалната възможност за това! Ако планирате ремонт и подмяна на PVC прозорци или външни ролетни щори, валидната до Април 2023 г. промоция е за Вас. Възползвайте се от нея и направете своя дом по-красив и функционален

Вземи на изплащанеВъншни щори или ПВЦ Дограма от 1500 лв – 5500 лв с 0% лихва на 3 или 6 месечни вноски.

ICON_Location

Нашите магазини

Намерете най-близкия до вас магазин с нашите продукти и услуги. Използвайте нашата навигация, за да стигнете бързо и удобно до желаната дестинация.

Pay_Easily

Плати удобно

Намери най удобния за теб магазин за сключване на договор и авансово плащен за проекта

icon_wide_range

разкажете ни за вашия проект

Имате идея и искате да разберете колко ще ствува?

quest

Имате въпроси

Ние сме тук, за да ви помогнем. Нашите специалисти с удоволствие ще ви помогнат да намерите отговорите на всички ваши въпроси и проблеми!

Cash

вземи на изплащане

Не отлагай мечтите си за друг ден

ПРОМОЦИЯ ОСТЪКЛЯВАНЕ НА ТЕРАСА

Външни щори за прозорци и врати

Охранителна ролетка

Механизми за Външни щори

Видове управления

obrastane-na-prozorci
Обръщане на прозорци
montazh-na-dograma
Монтаж на дограма
securiti-obkov
Секюрити обков
bezplatno-izvozvane
Услуги сервиз
remont-pvd-dograa
Ремонт на дограма
smyana-staklopaket
Подмяна на счупен стъклопакет

Можете да закупите всички наши продукти на изплащане сlogo__uni