АКЦИЯ за ранни записвания

Всички врати и прозорци от ПВЦ, Дърво и Алуминий получават 𝟏𝟐% отстъпка!

За да получите повече информация за програмата „Ранни Записвания“ и/или разгледате цялата ни гама от продукти, може да посетите някой от нашите шоуруми, или да се свържете с нас на телефон: 0888001532 или mail:  home_ofis2@rollplast.com

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС?

quality

КОНТРОЛ НА КАЧЕСТВОТО

Като компания ние се ангажираме да произвеждаме продукти, които отговарят на най-високите стандарти за качество. Всички наши продукти се подлагат на задължителен контрол на качеството при излизането от производствената линия.

ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ

Нашите монтажни екипи имат дългогодишен опит и са преминали професионално обучение за монтаж на прозорци. Това означава, че когато ни наемете, можете да сте сигурни, че прозорците ви ще бъдат монтирани правилно и безопасно.

Следете нашите промоционални оферти и се възползвайте от най-добрата цена за вашия проект.

rabotime-s-dogogvori

РАБОТИМ С ДОГОВОР

Ние се гордеем с нашата репутация на отговорна и надеждна компания и винаги изпълняваме задълженията си. Винаги сме честни както със себе си, така и с нашите клиенти, затова избягваме да правим обещания, които не можем да спазим. Разбираме, че при сключване на договор с нас, клиентите очакват компетентно и качествено изпълнение на възложените ни задачи.

Може да закупите нашите продукти на изплащане.

Отлична цена за Вертикално плъзгане тип Гилотина. Подходяща за вашия дом или бизнес. 

Цена с 12% отстъпка

 4,391.20 лв

Посочената цена е за размер 300 см. / 300 см.

RGK35 Гилотинна парапетна система е подвижна система за парапети, идеална за места като ресторанти, хотели, кафенета, резиденции и зимни градини. Системата функционира с помощта на специален двигател и стоманени въжета, които осигуряват гладко и лесно движение надолу на крилата. Освен това, тя поддържа приложения с както с двоен, така и с единичен стъклопакет. Благодарение на използването на EPDM и четка за уплътнение, RGK35 осигурява максимална изолация и създава естетични и комфортни пространства благодарение на тихата и удобна употреба.

Посочената цена е за максималния възможен размер за 1 бр. на Вертикално плъзгане с ширина 3000 мм и височина 3000 ми
Задвижването е  автоматизирано, като моторът е с мощност 120 Nm – 275 кг ,който е скрит в кутията, осигурява плавно и добре пропорционално движение на стъклопакетите. Стъклата могат или да се събират само отдолу

Можете да закупите всички наши продукти на изплащане с logo__uni

vertikalno ostaklyavane gilotina ilyustovano izobrazhenie

Не изпускайте шанса да закупите пергола на изключително изгодна цена – поръчайте я сега, за да се насладите на открития си простор.

Желаете да подобрите външния вид на дома си и да усъвършенствате неговата функционалност? Нашата промоция в сътрудничество с TBI Bank е идеалната възможност за това! Ако планирате ремонт и подмяна на PVC прозорци или външни ролетни щори, не пропускайте нашата актуална промоция. Възползвайте се от нея и направете своя дом по-красив и функционален.

Вземете на изплащане външни щори или ПВЦ дограма на стойности от 1500 лв до 5500 лв с 0% лихва на 3 или 6 месечни вноски.

ПРОМОЦИЯ ОСТЪКЛЯВАНЕ НА ТЕРАСА

Външни щори за прозорци и врати

Охранителна ролетка

Механизми за Външни щори

Видове управления

obrastane-na-prozorci
Обръщане на прозорци
montazh-na-dograma
Монтаж на дограма
securiti-obkov
Секюрити обков
bezplatno-izvozvane
Услуги сервиз
remont-pvd-dograa
Ремонт на дограма
smyana-staklopaket
Подмяна на счупен стъклопакет

Можете да закупите всички наши продукти на изплащане сlogo__uni