РОЛО ЩОРИ ДЕН И НОЩ

den i nosht

НАЧИН НА ВЗИМАНЕ НА РАЗМЕРИ И ПОРЪЧКА

ВАЖНО

Декоративната кутия изпъква на 3,5 см пред дограмата. Това може да попречи на нормалното отваряне на крилото (кутията да опре в зида), в зависимост как са разположени дограмата и сте-ните.При балконски врати, където има дели-тел, щорите трябва да бъдат 2 бр. – по 1 бр. за всяка част на вратата!

Ширината и височината на щората включва разстоянието от връх на стъклодържач до връх на стъклодържач в мм.Габарита на щората става по дадения размер получен по описания по-горе начин +3,5 см за конзолите 

razmeri-den-i-nosht-kutija

роло щора модел ден и нощ фантазияМодел „Фантазия” Щори с модерен дизайн и плат тип пчелна пита, посредством който може да се регулира достъпа на светлина. Предлагат се в 2 варианта – с механизма на роло щора Стандрат и ден и нощ Лукс. 

Модели, изпълними само във вариант Ден и нощ

Модел ден и нощ „Лукс” Щори с модерен дизайн и плат тип пчелна пита, посредством който може да се регулира достъпа на светлина. Предлагат се в 2 варианта – с механизма на роло щора Стандрат и ден и нощ Лукс. 

Модели – вариант ден и нощ и СТАНДАРТНО роло

Модел „Мотиви“ ( с кутия и без водачи ) Подходяща за монтаж върху стена или таван. В два варианта на изпълнение – ден и нощ и с обикновен плат като модел Комфорт. Предлага се в бял и златен дъб на окомплектовката. Възможност за ел. задвижване.

Модели – вариант ден и нощ и СТАНДАРТНО роло

Модел „Мини“ Елегантно управление, което предлага за отваряемите части монтаж посредством Z образни планки /не се разпробива прозореца/.Възможност за поставяне на странично водене. АL и PVC елементи на щората са налични в бял цвят, кафяв 8014 и кафяв 8003. Възможност за изработка във вариант Ден и нощ.

ден и нощ модел максиМодел „Макси“ Подходящ за размери до 9 м2 и монтаж на стена или таван. Възможност за изработка във вариант Ден и нощ и с ел. задвижване. 

ден и нощ модел елегантМодел „Елегант“ (с кутия и водачи) Подходяща за монтаж върху крила с двуосово отваряне. Алуминиевите елементи се предлагат в бял, кафяв цвят 8017, златен дъб, орех, сапели и планински бор (по поръчка). Възможност за изработка във вариант Ден и нощ.

ден и нощ модел дуетМодел „дует“
(С правоъгълна кутия без водачи) Подходяща за монтаж на таван или стена. Алуминиевите елементи се предлагат в бял цвят и боядисване по RAL. Състои се от 2 различни плата-обикновено плътен и по-прозрачен. Възможност за изработка във вариант Ден и нощ.

ден и нощ модел премиумМодел „Премиум“ (с кутия без водачи) Предлага се във варианти с обикновен плат и Ден и нощ. Моделът е с квадратна кутия с размери 73/76 мм и е идеален за новите тенденции за изчистен дизайн с прави форми. Предлага се в бял цвят, боядисване по RAL. Възможност за поставяне на ел. двигател.

ден и нощ модел силуетМодел „Силует“ Предлага се във варианти с обикновен плат и Ден и нощ. Моделът е с ал. кутия с размери 110/101,5 мм и е идеален за все по-популярните големи остъклителни площи. Предлага се в бял цвят, боядисване по RAL. Възможност за поставяне на ел. двигател.

НАШИТЕ ПРЕДИМСТВА

ЕКОЛОГИЧНИ МАТЕРИАЛИ

Всички наши продукти използват само екологично чисти материали от най-добрите доставчици

ПРОФЕСИОНАЛЕН МОНТАЖ

Монтажници с повече от 16 години работа в тази област. Специалисти от висок клас

otstapki

ОТСТЪПКИ

Гъвкаво ценообразуване, както и приятни бонуси за редовни клиенти

РОЛЕТНИ ЩОРИ ДЕН – НОЩ

Щорите ден и нощ са един от най-новите и най-добрите дизайни за интериора. Ролетни щори Ден – Нощ или завеси Зебрата съдържа два реда тъкани ленти: единият ред е полупрозрачен, а вторият непрозрачен. Заедно те се преплитат, спускат се и се повдигат с помощта на затворен вал, който е монтиран в горната част на конструкцията. Лентата от тъмната страна на плата служи като затъмняваща лента, а полупрозрачната част на щорите Ден – Нощ е решетка. Предимството на щорите е, че те се използват като контрол на светлината в стаята. Освен това, при ролетни щори, разстоянията между тъканите на лентите се регулират, това се дължи на механизма на веригата.
Основните предимства на тъканите ролки Ден – Нощ:

Лесна настройка на светлината

Регулирането на светлината в стаята може да се извърши без повдигане на тъканта напълно. Вместо това сменете позицията на ивиците. Благодарение на това отблясъците от слънцето няма да ви притесняват. На сутринта, за да увеличите максимално осветлението на стаята със слънчева светлина, можете да преместите всички тъмни ивици на едно и също ниво, поставяйки ги един към друг. На тъмно подредете щорите така, че цветната лента да е противоположна прозрачна, като по този начин превъртете навитата завеса Ден – Нощ в непрекъснато платно.

Уникален компонент за декор

Днес щорите Ден и Нощ  идеално се вписват в интериора на стаята, а хоризонталните прави линии създават впечатление за разширяване на пространството на стаята, което хармонично се съчетава с вашите интериорни предмети. Ден на щори – нощ ще създаде уют и комфорт в стаята.

Избор на модел

На повърхността на платното платното се търкаля Ден – Нощ, можете да поставите снимка от всякакъв тип, цветът се избира индивидуално за всеки клиент. Според интериорния дизайн можете да променяте цветовата схема.

Спестявате

След закупуване на ролетни щори Ден и Нощ вече няма нужда да купувате пердета или завеси, тъй като щорите Ден – Нощ заместват функциите им. В допълнение, миенето на завеси изобщо не е необходимо, тъй като те отблъскват прах поради импрегниране със специален разтвор от полиестер. Всичко, което е необходимо, е да почистите със суха четка или да избършете с влажна кърпа.

Страхотна идея за детска стая.

Няма значение на колко години е вашето дете, Щорите Ден – Нощ перфектно ще се впишат в интериора на бебешката стая. Продуктът е безопасен и това е може би най-важното предимство на тъканите ролетни щори. Грижа за здравето на вашето дете, знайте какви екологични материали го заобикалят.

Монтиране на продукта

Монтирането се извършва вътре в прозореца, на крилото или на стената. Можете да инсталирате щорите Ден и Нощ по такъв начин, че да покриете отвор с ширина от 0,5 м до 2,4 м и височина до 2,5 м. Те се използват като защита от слънцето не само на прозорците, но и на вратите и арките.
В нашата компания можете да закупите ролетки от плат Ден – Нощ, защото това е стилна и практична декорация на вашите прозорци и врати, която винаги ще ви зарадва.